Menu
Airport Taxis Wien
Airport Taxis Wien
Airport Taxis Wien
Airport Taxis Wien
Airport Taxis Wien

O nama

„GP trans"je osnovan kao preduzeće za obavljanje i posredovanje u organizovanju međunarodnog drumskog transporta robe. Ovim poslom se bavimo od 2002. godine, a pod imenom „GP trans“ radimo od 2012. godine. Posebno smo specijalizovani za transport izmedju Srbije i Turske.

Sebi smo postavili jasne ciljeve koje do sada ispunjavamo postepeno, polako i sigurno, a to su: korektnost i sigurnost u poslovanju, finansijska stabilnost preduzeća, učvršćivanje već postojećih poslovnih veza, započinjanje saradnji sa novim klijentima, povećanje voznog parka i broja zaposlenih, obavljanje prevoza i van teritorije Evrope itd.

Zato težimo da budemo stalno u pokretu, da pomeramo granice i pravimo neke nove, velike i male korake, i da se konstatno upuštamo u nove avanture, ali pre svega da uvek budemo na otvorenom drumu, to je taj mehanizam koji nas pokreće sve ove godine.

Stotine naših klijenata svedoci su jedne ozbiljne i stabilne ideje koju promovišemo, a svaki novi klijent naša je pobeda na koju smo izuzetno ponosni, jer mi postojimo zbog Vas!